Talenten in de samenleving met elkaar te verbinden. Dat is zijn missie. Martin Rommers zet als bestuurskundige met volle overgave zijn 30-jarige ervaring bij de overheid in. Waar hij ook is. Het werken in de samenleving om inwoners, ondernemers en professionals te verbinden is zijn passie. Daarnaast is Martin vader van een zoon met een zogenoemde verstandelijke beperking. Dat heeft zijn persoonlijke kanteling naar het ondernemerschap geholpen om te werken aan gelijkwaardigheid op basis van talenten.

 

“Want stel je eens voor dat professionals en inwoners met hun talenten elkaar helpen om een goed idee werkelijkheid te laten worden. Een samenleving waar het vanzelfsprekend is dat inwoners, ondernemers en professionals uit bijvoorbeeld zorg, wonen, welzijn, duurzaamheid, ruimtelijke ontwikkeling , onderwijs en gemeenten samenwerken op basis van gelijkwaardigheid. Door om te beginnen gezamenlijk verantwoordelijkheid te willen nemen. Waar onderling vertrouwen en respect is. Hoe mooi kan dat zijn!”

Martin wil zijn ervaringen graag inzetten om dromen en ambities werkelijkheid te laten worden.

Joke Abbring heeft 25 jaar diverse hogere managementfuncties bekleed binnen de corporatiesector. Sinds vier jaar is zij zelfstandig ondernemer en als programmamanager verbonden aan het HAN. Joke heeft ruime ervaring met opdrachten op het terrein van organisatieadvies en strategie, participatie en het ontwerpen en uitvoeren van complexe veranderprocessen binnen wonen, welzijn en zorg.

 

Joke: “Samenwerking tussen mensen en tussen organisaties vind ik boeiend. Ik zet mij graag in voor het verbeteren van samenwerking en het realiseren van (nieuwe) verbinden. In mijn aanpak loopt door de verschillende type opdrachten een rode draad: met professionals en inwoners een omgeving voor prettig wonen creëren. Ik realiseer betere samenwerking door partijen en personen op een goede manier met elkaar in gesprek te brengen en zo tot resultaat te komen. Daarbij zet ik ook in op het verbinden van organisatiedoelen met de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.”

Wat Marius drijft is mensen, teams en organisaties verbinden met hun eigen verhaal en hun hoger doel. Een goed verhaal is voor hem de ultieme manier om mensen te verbinden en impact te vergroten. Marius is acteur, theatermaker, verhalenverteller, trainer en coach.

Oorspronkelijk ben ik opgeleid tot dramatherapeut. Kenmerkend voor mijn werk is dat ik me steeds beweeg op het gebied van de (persoonlijke) ontwikkeling van mensen in organisaties. Hierbij komt het werken met verhalen komt steeds weer terug. In coaching en training / lessen en in verandertrajecten.

Momenteel ben ik als trainer/coach en verhalenverteller freelance verbonden aan Better Future, Strategisch Coachen Groep en als docent en coach aan ACTingpeople. Als acteur en spelleider speel ik bij Theater Draad.

De basis voor mijn werk is voor een groot deel gelegd in de gezondheidzorg / GGZ. Vanaf 1991 ben ik werkzaam geweest in de GGZ.

In de ont-moeting ligt de sleutel. Dat zou het motto kunnen zijn van mijn werk.